Flipper Zero kiegészítők

Flipper Zero kiegészítő modulok

A Flipper Zero egy kiváló hack biztonsági ellenőrző eszköz, ami segíthet SubGhz, Rfid, Nfc, Bluetooth, Infra, iButton eszközök "tesztelésében", vagy emulálásában. Ezeket a funkciókat lehet kibővíteni az alábbi bővítő modulokkal, melyeket most akciósan kaparinthatsz meg!

légszennyezettség-mérő

14 az 1-ben Wifi-s légszennyezettség-érzékelő

A légszennyezés egészségügyi kockázatot jelent, ami indokolttá teszi a rendszeres mérését. Ehhez nyújt segítséget ez az eszköz.

HiBREW H4 - A hordozható, autós kávéfőző

HiBREW H4 - A hordozható, autós kávéfőző

A hosszú autóútak és kirándulások alatt sem kell lemondani a friss kávé élményéről, ha van kéznél egy HiBrew HiBrew készülék. Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal is kompatibilis!

Raspberry Pi 4 Model B

Raspberry Pi 4 Model B

A Raspberry Pi 4 Model B egy kompakt egykártyás számítógép, amely számos feladatra használható, beleértve a játékot, a videó streaminget, a fejlesztést és még sok mást.

Yeelight okos izzó

Yeelight Okos világítás - extra kedvezményes áron

Az okos otthonok egyik kiinduló építő eleme az okos világítás szokott lenni, mert ezt a legegyszerűbb beépíteni. Segítségével spórolni lehet, automatizálni lehet, vagy hangulat világítást lehet létrehozni egyszerűen.

SonOff okos lámpakapcsoló

Okos lámpakapcsolók - Sonoff T3, T2, T1

Meglévő izzókat nem szeretnéd lecserélni, de mégis jó lenne kicsit okosítani a rendszert? Cseréld le a lámpa kapcsolót!

Fluffee interaktív kisállat játék

A mai rohanó világban nem mindig tudunk annyi időt tölteni kedvenceinkkel, mint megérdemelnék, de a szórakoztatásuk már így is megoldható, hogy addig se a cipőt rágják, míg egyedül vannak.

Ujjlenyomat olvasós fiók zár

Ujjlenyomat olvasós fiókzár

Az emberek alapvetően kíváncsiak, főleg a gyerekek és a kollégák. Megoldást, ha bezárjuk a fiókokat, csak a kulcsokat is jól el kell ugye tenni. Ennél kényelmesebb megoldás ha ujjlenyomat olvasós a zár!

Proscenic T21 - Forrólevegős okos fritőz

Proscenic T21 - Forrólevegős okos fritőz

Ha kedveled az olajban sült ételeket, de gondolni akarsz az egészségedre is, akkor az olaj nélküli fritőz az ideális választás számodra. A forrólevegős fritőz lehetővé teszi, hogy minimális olajjal, vagy a nélkül készíts ételeket, és nem csak sült krumplit. Kényeztesd magad kedvenc ételeid sokkal egészségesebb változatával!

Caflias hordozható kávéföző

i Cafilas 2 az 1ben hordozható kávéfőző

És igen, ledöltek a falak. Mostantól ott iszol kávét ahol akarsz és amikor akarsz. Őrölt vagy kapszulás? Ennek a remek eszköznek ez sem számít.

Exitec H03 okos ujjlenyomat olvasós ajtózár

Exitec H03 okos ujjlenyomat olvasós ajtózár

Ki szeret a kulcsokkal bíbelődni? Erre kitünő találmány ez az ujjlenyomat olvasós ajtókilincs, ami a legtöbb meglévő helyére egyszerűen beilleszthető!

ILife V7s Plus robotporszívó és mop

Ritka az aki szeret porszívózni, vagy felmosni, de lássuk be, muszáj. Ebben segít ez a nagyszerű társ, ami akár akkor is kitakarít, ha mi nem vagyunk otthon!

Légtisztító a tiszta levegőért

BLITZHOME BH-AP2501 – Légtisztító az egészséges levegőért

Szennyezett városi levegő? Allergiát okozó por vagy pollen? Otthonodban ez már a múlté lehet, hála ennek a profi légtisztítónak!

Vizes kulacs permet funkcióval

Vizes kulacs permet funkcióval

Nagyszerű útitárs, amely oltja a szomjad, vagy permetfunkciója segítségével felfrissít.

Violeworks metsőolló

Violeworks elektromos metszőolló

Kiváló minőségű és hatékony eszköz a Violeworkstől, amely a kerti munkák során segít gyorsan és könnyedén levágni a keményebb ágakat.

Nasum forró levegős gyomirtó

NASUM elektromos forró levegős gyomirtó

Intelligens és hatékony megoldást keresel a kerti gyomok elleni harchoz? A NASUM elektromos forró levegős gyomirtó tökéletes választás lehet számodra.