Violeworks elektromos metszőolló

Kiváló minőségű és hatékony eszköz a Violeworkstől, amely a kerti munkák során segít gyorsan és könnyedén levágni a keményebb ágakat.

 

A Violeworks metszőolló erős és tartós anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. A rozsdamentes acél pengék élesek és ellenállóak, így simán vágják át a legkeményebb ágakat is. A 30 mm-es vágási kapacitás lehetővé teszi, hogy könnyedén levágja a vastagabb ágakat és gallyakat anélkül, hogy túlzott erőfeszítést kellene tennie.

violeworks ágmetsző

A vezeték nélküli kialakítás nagy rugalmasságot nyújt a munkavégzés során. Két lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, amelyek könnyen cserélhetők, így folyamatosan dolgozhat az ollóval anélkül, hogy megszakításra lenne szükség. Az akkumulátorok gyorsan tölthetők, így rövid idő alatt visszanyerheti az olló teljesítményét.

Az Violeworks metszőolló ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes és könnyű kezelést biztosít. A kényelmes fogantyú és az ergonomikus vezérlőgombok segítségével könnyedén irányíthatja az ollót a vágások során. A könnyű súly és a kiegyensúlyozott elrendezés kényelmes használatot eredményez hosszabb munkák során is.

violeworks metszőolló

Ez az ágvágó olló további funkciókkal is rendelkezik, amelyek még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik használatát. A biztonsági zár megakadályozza az esetleges baleseteket és sérüléseket, míg az automata rongálódás elleni védelem megakadályozza, hogy az olló túlterhelés esetén károsodjon.

Összességében a Violeworks 21V 30 mm vezeték nélküli elektromos metszőolló egy megbízható és hatékony eszköz.

A termék itt rendelhető meg 19 000 Ft-ért.