Proscenic T21 - Forrólevegős okos fritőz

Ha kedveled az olajban sült ételeket, de gondolni akarsz az egészségedre is, akkor az olaj nélküli fritőz az ideális választás számodra. A forrólevegős fritőz lehetővé teszi, hogy minimális olajjal, vagy a nélkül készíts ételeket, és nem csak sült krumplit. Kényeztesd magad kedvenc ételeid sokkal egészségesebb változatával!

Kinek ajánlott a forró levegős fritőz?

Gyakorlatilag mindenkinek aki nem csak rendelni szokta az ebédet ajánlott, mert ennek hála sokkal egészségesebb ételt tehetünk az asztalra. És ez kivételesen nem olyan fajta egészséges étel, aminek kedvéért le kell mondani az finom ízekről is, mert az ebben elkészített étel ugyan úgy ízletes, mint az olajban tocsogó kiadása. 

Mi értelme annak, hogy okos a fritőz?

Manapság mindent rákötnek internetre, hogy "okos" legyen, és sok esetben ennek semmi értelme, például miért jó ha egy wc okos?! 
De enné a Proscenic T21-nél kifejezetten hasznos, főleg ha új nekünk a forró levegős sütés. A mellett, hogy hangvezérléssel (Google / Alexa) is el tudjuk indítani, van valóban értékes tulajdonsága. Az online receptek, vagy a saját beállítások haszánata nagyban megkönnyíti, hogy mindig ugyan olyan kiváló minőséget tudjunk létrehozni általa.
Például kiválasztjuk, hogy csirke mellet szeretnénk készíteni, majd elindítjuk a programot, és várjuk, hogy az okos eszköz jelezzen, hogy elkészült. 
Ezt akár ütemezni is lehet, sőt melegen tartó funkciója is van. Így az elkészült hasábburgonyát melegen tartva az még a repetázáskor is teljesen friss lesz.
Vagy amikor lemegyünk sétálni, előtte bekészítjük a sütni valót, és hazaérkezésre időzítjük az elkészülést. Ekkor nagyon jó illatok és friss étel vár, mintha személyes séfünk lenne.

 

Technikai információk

5.5l-es nagy kapacitás, hogy az egész család jól lakhasson.
1700W teljesítmény, hogy gyorsan elkészüljön, és többféle sütési módot lehessen elérni általa. (pizza 7 perc, csirkeszárny 16 perc, hasábburgonya 18 perc, egész csirke 20 perc, ..).
360°-os légkeverés, hogy teljesen egyenletes legyen a sülés.
Az eszközön lévő gombokkal is vezérelhető, nem csak okostelefonról! (ezt sajnos egyre több termék kihagyja, noha nem túl praktikus).
Egyszerűen takarítható, praktikus kezeléssel.
Biztonsági funkciókkal, akár túlforrósodás ellen.
Saját recept is létrehozható, nemcsak az online-k használhatóak. Vagy egyszerűen recept kiválasztás nélkül is használható pár gombnyomással.

A legjobb, hogy az akciós ára megegyezik az olcsóbb "buta" fritőz árával, noha ez kiváló minőség.

 

Vásárlás

Ezen a linken a cikk írásakor akciósan 37 ezer Forintért megvásárolható, az amúgy teljes árban 71ezer Forintos sütő.

 

 Képek, videó

Proscenic T21 - Forrólevegős okos fritőzProscenic T21 - Az egészséges táplálkozáshozProscenic T21 - Változatos, de egészséges táplálkozás