Okos lámpakapcsolók - Sonoff T3, T2, T1

Meglévő izzókat nem szeretnéd lecserélni, de mégis jó lenne kicsit okosítani a rendszert? Cseréld le a lámpa kapcsolót!

Noha megvan az izzók cseréjének a saját előnye, de nem mindenki akar egyből belevágni, vagy szükség van a nagyon nagy fényerejű világításra, és nem tudja megtenni.
Ekkor jön képbe a kapcsoló. Noha így nem lesz változtatható a fényerő, vagy a szín, de legalább a ki be kapcsolást lehet okosítani.

 

Az okos lámpakapcsoló nagy előnye, hogy bárhonnan lehet irányítani, akár hanggal, akár telefonos alkalmazással. Sőt, akár még automatizálható is. Ha mindenki elment otthonról, akkor magától lekapcsol minden világítás, ezzel energiát megtakarítva.

De biztonsági funkciónak is használható, akár nyaraláskor ütemezést beállítva azt a látszatot lehet kelteni, hogy mégis van otthon valaki, ezzel lebeszélve a leselkedő gyanús alakokat a besurranásról.

Személy szerint nekem az a szimpatikus benne, hogy nem sötétben kell az ágyhoz botorkálni, hanem miután lefeküdtem, egy hangparancsal az egész lakásban sötétet lehet csinálni.

 SonOff lámpa kapcsoló

A SonOff kapcsolók nagyon híresek, mivel kiváló a minőségük, és a megbízhatóságuk, és nem mellékesen esztétikus a megjelenésük. A legtöbb okosház rendszerbe könnyen beilleszthető. (Google, Alexa, Home Assistant, ..)

A hobbi elektronikával foglalkozók pedig könnyen át tudják programozni, hogy a saját kódjuk fusson rajta.

 Kapható 1, 2, 3 kapcsoló kiváltására is modell, fekete és fehér színben is.

 SonOff fehér lámpakapcsoló

 

Az ára 6000 Forinttól kezdődik, aktuális akciótól és kapcsolók számától függően.

Banggood oldalon is és a GeekBuyin-on is megtalálható, érdemes megnézni, melyiken melyik kapható olcsóbban épp!

Megrendelésnél figyelni kell, hogy az EU-s kivitelt válasszuk, illetve lehetőség szerint EU-s raktárból, hogy ne kelljen a postás VÁMmal szórakozni.