Flipper Zero kiegészítők

Flipper Zero kiegészítő modulok

A Flipper Zero egy kiváló hack biztonsági ellenőrző eszköz, ami segíthet SubGhz, Rfid, Nfc, Bluetooth, Infra, iButton eszközök "tesztelésében", vagy emulálásában. Ezeket a funkciókat lehet kibővíteni az alábbi bővítő modulokkal, melyeket most akciósan kaparinthatsz meg!

Fnirsi Léezeres távolságmérő

FNIRSI IR40 lézeres távolságmérő

Ez egy kis, hordozható eszköz, amely számos célra használható, például építkezésekhez, mérnöki munkákhoz, barkácsoláshoz és még sok máshoz.

Ninkear i7 laptop

Ninkear N14 Pro Intel Core i7-1165G7 Laptop

Rendkívül jó paraméterekkel rendelkező Ninkear N14 Pro, 200 ezer forint alatt, csehországi szállítással.

OUKITEL WP26 - A mindent kibíró okostelefon sok extrával

OUKITEL WP26 - A mindent kibíró okostelefon sok extrával

Túrázáshoz, barlangászáshoz, kerékpározáshoz, vizi sportokhoz, kempingezéshez vagy akár koszosabb munkához is szükség lehet telefonra, hogy elérjenek, ne tévedjünk el, vagy tudjunk fotózni, .. Viszont a legtöbb telefon nagyon hamar tönkremegy a mostoha körülmények között, sem a port sem a vizet sem az ütődést nem bírják.
Erre a jelenleg egyik legjobb megoldás az OUKITEL WP26.

S99 drón

S99 Max RC Drón

Az S99 Max RC Drón egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik egy minőségi, sokoldalú drónt keresnek.

Világító csontváz

Halloween 🎃

Ebben a cikkben pár ötletes kelléket gyűjtöttünk össze Halloween-ra.

wanptek labortáp

Wanptek labortáp

A Wanptek  egy laboratóriumi tápegység, amely típustól függően különböző kimeneti teljesítményt képes biztosítani.

HiBREW H4 - A hordozható, autós kávéfőző

HiBREW H4 - A hordozható, autós kávéfőző

A hosszú autóútak és kirándulások alatt sem kell lemondani a friss kávé élményéről, ha van kéznél egy HiBrew HiBrew készülék. Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal is kompatibilis!

Raspberry Pi 4 Model B

Raspberry Pi 4 Model B

A Raspberry Pi 4 Model B egy kompakt egykártyás számítógép, amely számos feladatra használható, beleértve a játékot, a videó streaminget, a fejlesztést és még sok mást.

Akciós N-One NPad X tablet

N-One NPad X tablet

Szuper tablet verhetetlen áron!

Bemutatkozik a N-One NPad X táblagép, amely a legújabb technológiákat ötvözi, hogy lenyűgöző élményt nyújtson azoknak, akik szeretik a nagy képernyőkön való böngészést és a multimédiás tartalmak élvezetét.

Kézi számológép és írópad

NEWYES számológép és írótábla

Az újgenerációs NEWYES asztali számológép egy kiváló minőségű számológép és írótábla együttese. A készülék egy nagy felbontású, 12 számjegyű kijelzővel rendelkezik, amely jól láthatóan mutatja a számítások eredményét. Az újdonság azonban az írótábla, amely lehetővé teszi a kézi írást és rajzolást, és amelynek képernyőjét számológépként is használhatjuk. Most kuponnal fél áron.

N-ONE NPad s

N-ONE NPad S 4GB RAM 64GB ROM 10,1 hüvelykes Android 12

Fedezd fel a N-ONE NPad S tablett lenyűgöző világát, MT8183 processzorral, 4GB RAM-mal 64GB ROM-mal 10,1 hüvelykes kijelzővel Android 12-vel. Most 39 000 Ft helyett 31 000 Ft-ért kuponnal.

GK3 mini pc 16 GB ram

GK3 Plus Mini PC Intel vagy AMD processzorral

Akár a monitorra is felszerelhető ez a kis PC, amely Intel N95 processzorral és Windows 11 Pro szoftverrel már 56 ezer Ft-tól elérhető.

SJCAM SJ4000 Air 4k - vízálló akció kamera

SJCAM SJ4000 Air 4k - vízálló akció kamera

Minden kimozdulás új lehetőség csodás dolgok felfedezésére, amit jó lenne megörökíteni is. De a síelés, a búvárkodás, a hegyi kerékpározás sem olyan aminél a telefont előveszi az ember, és azzal videózna. Erre megoldás a kiváló minőségő SJCam 4000!

Fluffee interaktív kisállat játék

A mai rohanó világban nem mindig tudunk annyi időt tölteni kedvenceinkkel, mint megérdemelnék, de a szórakoztatásuk már így is megoldható, hogy addig se a cipőt rágják, míg egyedül vannak.

Bluetooth TWS hangszóró

Tronsmart MEGA - Bluetooth hangszóró

Éjszakába nyúló grillezés, vagy csak iszogatás a haverokkal? Ezzel a bluetooth-os hangszóróval feldobhatod.