Flipper Zero kiegészítők

Flipper Zero kiegészítő modulok

A Flipper Zero egy kiváló hack biztonsági ellenőrző eszköz, ami segíthet SubGhz, Rfid, Nfc, Bluetooth, Infra, iButton eszközök "tesztelésében", vagy emulálásában. Ezeket a funkciókat lehet kibővíteni az alábbi bővítő modulokkal, melyeket most akciósan kaparinthatsz meg!

légszennyezettség-mérő

14 az 1-ben Wifi-s légszennyezettség-érzékelő

A légszennyezés egészségügyi kockázatot jelent, ami indokolttá teszi a rendszeres mérését. Ehhez nyújt segítséget ez az eszköz.

Raspberry Pi 4 Model B

Raspberry Pi 4 Model B

A Raspberry Pi 4 Model B egy kompakt egykártyás számítógép, amely számos feladatra használható, beleértve a játékot, a videó streaminget, a fejlesztést és még sok mást.

Yeelight okos izzó

Yeelight Okos világítás - extra kedvezményes áron

Az okos otthonok egyik kiinduló építő eleme az okos világítás szokott lenni, mert ezt a legegyszerűbb beépíteni. Segítségével spórolni lehet, automatizálni lehet, vagy hangulat világítást lehet létrehozni egyszerűen.

SonOff okos lámpakapcsoló

Okos lámpakapcsolók - Sonoff T3, T2, T1

Meglévő izzókat nem szeretnéd lecserélni, de mégis jó lenne kicsit okosítani a rendszert? Cseréld le a lámpa kapcsolót!

Ujjlenyomat olvasós fiók zár

Ujjlenyomat olvasós fiókzár

Az emberek alapvetően kíváncsiak, főleg a gyerekek és a kollégák. Megoldást, ha bezárjuk a fiókokat, csak a kulcsokat is jól el kell ugye tenni. Ennél kényelmesebb megoldás ha ujjlenyomat olvasós a zár!

Proscenic T21 - Forrólevegős okos fritőz

Proscenic T21 - Forrólevegős okos fritőz

Ha kedveled az olajban sült ételeket, de gondolni akarsz az egészségedre is, akkor az olaj nélküli fritőz az ideális választás számodra. A forrólevegős fritőz lehetővé teszi, hogy minimális olajjal, vagy a nélkül készíts ételeket, és nem csak sült krumplit. Kényeztesd magad kedvenc ételeid sokkal egészségesebb változatával!

Exitec H03 okos ujjlenyomat olvasós ajtózár

Exitec H03 okos ujjlenyomat olvasós ajtózár

Ki szeret a kulcsokkal bíbelődni? Erre kitünő találmány ez az ujjlenyomat olvasós ajtókilincs, ami a legtöbb meglévő helyére egyszerűen beilleszthető!

ILife V7s Plus robotporszívó és mop

Ritka az aki szeret porszívózni, vagy felmosni, de lássuk be, muszáj. Ebben segít ez a nagyszerű társ, ami akár akkor is kitakarít, ha mi nem vagyunk otthon!

Légtisztító a tiszta levegőért

BLITZHOME BH-AP2501 – Légtisztító az egészséges levegőért

Szennyezett városi levegő? Allergiát okozó por vagy pollen? Otthonodban ez már a múlté lehet, hála ennek a profi légtisztítónak!

TOPSHAK TS-PS2000 energiaállomás

TOPSHAK TS-PS2000 energiaállomás

A TOPSHAK TS-PS2000 egy megbízható és hatékony hordozható áramforrás, amely kiváló megoldást nyújt az áramszünetekkel, sürgősségi helyzetekkel vagy az áram nélküli kempingezéssel kapcsolatos kihívásokra.

Automata háziállat etető

Automata háziállat etető

Elutaznál, de nem tudod másra bízni a kedvenced etetését? Netán a reggeli rohanásban kimaradt szegény? Itt a megoldás, az okos házikedvenc etető.

Multifunkciós digitális hőmérő és páratartalom mérő

Multifunkciós digitális hőmérő és páratartalom mérő

Kiváló eszköz ahhoz, hogy pontosan monitorozhasd a környezeted hőmérsékletét és páratartalmát.

Xiaomi 4k uhd laser projector akciós

Xiaomi Laser Cinema 2 4K UHD Projektor

Csúcskategóriás lézeres projektor a Xiaomitól, mely segítségével még fényesebb szobákban is jól látható a kivetített tartalom!