Exitec H03 okos ujjlenyomat olvasós ajtózár

Ki szeret a kulcsokkal bíbelődni? Erre kitünő találmány ez az ujjlenyomat olvasós ajtókilincs, ami a legtöbb meglévő helyére egyszerűen beilleszthető!

A biometrikus kényelmes záron kívül egy másik nagy előnye a naplózás, és a szigorú szabályok létrehozása. Pontosan lehet tudni általa, hogy pl a gyermekünk mikor ért haza, ahogy akár az is beállítható, hogy egy szobába mikortól meddig mehessen be.
Természetesen az ujjlenyomat sérülése esetére több ujjunkat is betaníthatjuk neki, illetve van lehetőség PIN kódos belépésre is. (vagy akár kombináltan pinkód + ujjlenyomat!). De akár a párosított telefonunk segítségével is nyitható.

Attól sem kell tartani, hogy lemerülne, mert a 4db AAA elemmel a gyártó szerint 15 hónapon át üzemképes, illetve az alkalmazás jó előre szól, hogy mikor kell cserélni.

100 ujjlenyomatot képes tárolni, legfejjebb 1 másodperces felismerési ideje van. -20 és 60 °C között használható, mind Androidos, mind pedig IOS-es telefonokkal.

 

A cikk írásakor hatalmas akció keretében 19 ezer Ft-ért megvásárolható, noha a piaci ára is megéri a tudását és a konkurencia árát nézve.

Itt vásárolható meg.

 

 exitec-h03_1.pngexitec-h03_2.png