Flipper Zero kiegészítők

Flipper Zero kiegészítő modulok

A Flipper Zero egy kiváló hack biztonsági ellenőrző eszköz, ami segíthet SubGhz, Rfid, Nfc, Bluetooth, Infra, iButton eszközök "tesztelésében", vagy emulálásában. Ezeket a funkciókat lehet kibővíteni az alábbi bővítő modulokkal, melyeket most akciósan kaparinthatsz meg!

Ninkear i7 laptop

Ninkear N14 Pro Intel Core i7-1165G7 Laptop

Rendkívül jó paraméterekkel rendelkező Ninkear N14 Pro, 200 ezer forint alatt, csehországi szállítással.

OUKITEL WP26 - A mindent kibíró okostelefon sok extrával

OUKITEL WP26 - A mindent kibíró okostelefon sok extrával

Túrázáshoz, barlangászáshoz, kerékpározáshoz, vizi sportokhoz, kempingezéshez vagy akár koszosabb munkához is szükség lehet telefonra, hogy elérjenek, ne tévedjünk el, vagy tudjunk fotózni, .. Viszont a legtöbb telefon nagyon hamar tönkremegy a mostoha körülmények között, sem a port sem a vizet sem az ütődést nem bírják.
Erre a jelenleg egyik legjobb megoldás az OUKITEL WP26.

S99 drón

S99 Max RC Drón

Az S99 Max RC Drón egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik egy minőségi, sokoldalú drónt keresnek.

Világító csontváz

Halloween 🎃

Ebben a cikkben pár ötletes kelléket gyűjtöttünk össze Halloween-ra.

HiBREW H4 - A hordozható, autós kávéfőző

HiBREW H4 - A hordozható, autós kávéfőző

A hosszú autóútak és kirándulások alatt sem kell lemondani a friss kávé élményéről, ha van kéznél egy HiBrew HiBrew készülék. Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal is kompatibilis!

Raspberry Pi 4 Model B

Raspberry Pi 4 Model B

A Raspberry Pi 4 Model B egy kompakt egykártyás számítógép, amely számos feladatra használható, beleértve a játékot, a videó streaminget, a fejlesztést és még sok mást.

Yeelight okos izzó

Yeelight Okos világítás - extra kedvezményes áron

Az okos otthonok egyik kiinduló építő eleme az okos világítás szokott lenni, mert ezt a legegyszerűbb beépíteni. Segítségével spórolni lehet, automatizálni lehet, vagy hangulat világítást lehet létrehozni egyszerűen.

Akciós N-One NPad X tablet

N-One NPad X tablet

Szuper tablet verhetetlen áron!

Bemutatkozik a N-One NPad X táblagép, amely a legújabb technológiákat ötvözi, hogy lenyűgöző élményt nyújtson azoknak, akik szeretik a nagy képernyőkön való böngészést és a multimédiás tartalmak élvezetét.

Kézi számológép és írópad

NEWYES számológép és írótábla

Az újgenerációs NEWYES asztali számológép egy kiváló minőségű számológép és írótábla együttese. A készülék egy nagy felbontású, 12 számjegyű kijelzővel rendelkezik, amely jól láthatóan mutatja a számítások eredményét. Az újdonság azonban az írótábla, amely lehetővé teszi a kézi írást és rajzolást, és amelynek képernyőjét számológépként is használhatjuk. Most kuponnal fél áron.

N-ONE NPad s

N-ONE NPad S 4GB RAM 64GB ROM 10,1 hüvelykes Android 12

Fedezd fel a N-ONE NPad S tablett lenyűgöző világát, MT8183 processzorral, 4GB RAM-mal 64GB ROM-mal 10,1 hüvelykes kijelzővel Android 12-vel. Most 39 000 Ft helyett 31 000 Ft-ért kuponnal.

GK3 mini pc 16 GB ram

GK3 Plus Mini PC Intel vagy AMD processzorral

Akár a monitorra is felszerelhető ez a kis PC, amely Intel N95 processzorral és Windows 11 Pro szoftverrel már 56 ezer Ft-tól elérhető.

SJCAM SJ4000 Air 4k - vízálló akció kamera

SJCAM SJ4000 Air 4k - vízálló akció kamera

Minden kimozdulás új lehetőség csodás dolgok felfedezésére, amit jó lenne megörökíteni is. De a síelés, a búvárkodás, a hegyi kerékpározás sem olyan aminél a telefont előveszi az ember, és azzal videózna. Erre megoldás a kiváló minőségő SJCam 4000!

Bluetooth TWS hangszóró

Tronsmart MEGA - Bluetooth hangszóró

Éjszakába nyúló grillezés, vagy csak iszogatás a haverokkal? Ezzel a bluetooth-os hangszóróval feldobhatod.

Caflias hordozható kávéföző

i Cafilas 2 az 1ben hordozható kávéfőző

És igen, ledöltek a falak. Mostantól ott iszol kávét ahol akarsz és amikor akarsz. Őrölt vagy kapszulás? Ennek a remek eszköznek ez sem számít.