Flipper Zero kiegészítő modulok

A Flipper Zero egy kiváló hack biztonsági ellenőrző eszköz, ami segíthet SubGhz, Rfid, Nfc, Bluetooth, Infra, iButton eszközök "tesztelésében", vagy emulálásában. Ezeket a funkciókat lehet kibővíteni az alábbi bővítő modulokkal, melyeket most akciósan kaparinthatsz meg!

 

CC1101 külső modul Flipper Zero-hoz

Ennek segítségével az érzékenység és a hatótáv jelentősen megnől! Az összes firmware támogatja, és elég csak bedugni, és máris használható.

flipper_extcc2.png

Vásárlás: https://www.banggood.com/custlink/KDD5jmwEjf

 

 

NRF24 külső modul Flipper Zero-hoz

Ezzel a 2.4Ghz - 2.5Ghz tartományt is eléred, lehet küldeni, fogadni jeleket. Kissé korlátozottab az eszköz, de a képességeket folyamatosan bővítik.

Például bizonyos rádiós egerek jelét tudja elkapni, és befolyásolni (Mouse Jacker). Spektrum analizátor sw is van rá. Szoftver még készül hozzá, de drónokat is képes távirányítani.

flipper_extnrf.png

Vásárlás: https://www.banggood.com/custlink/K3GPOGTygK

 

Multiboard külső modul Flipper Zero-hoz (Wifi + Nrf24)

Ezzel a modullal a korábban említerr NRF24 funkciói mellé még wifi feltörés auditálási képesség is társul. Képességei a Wifi modulnak folyamatosan bővülnek. Akár le lehet dobálni egy adott wifiről embereket, akár le lehet hallgatni, ... Természetesen CSAK sajátot vagy engedély birtokában, nehogy gond legyen belőle. Evil portal-t is támogatja. Nagyon hatékony eszköz.

SD kártya foglalalttal, hogy az eredményeket le lehessen menteni, és akár PCn kiértékelni.
A teljes képesség listát (az aktuálisat) az "ESP32Marauder" kulcsszóra keresve lehet megtalálni. Flipper-ről flashelhető, így nem kell hozzá semmi más.

flipper_extespnrf.pngflipper_extespnrf2.png

Vásárlás: https://www.banggood.com/custlink/3DmPLvwyQD