Ninkear N14 Pro Intel Core i7-1165G7 Laptop

Rendkívül jó paraméterekkel rendelkező Ninkear N14 Pro, 200 ezer forint alatt, csehországi szállítással.

 

A Ninkear N14 Pro egy kiváló minőségű, kompakt laptop, amely ideális választás lehet mindazoknak, akik hatékony teljesítményre és hordozhatóságra vágynak. Ez a laptop számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a produktivitás növelését és a szórakozás élvezetét.

ninkear i7 16 GB

Fő jellemzők:

 

 1. Erőteljes teljesítmény: A Ninkear N14 Pro laptopot az Intel Core i7-1165G7 processzor hajtja, ami egy négy magos, nyolcszálas processzor. Ez a processzor kiváló teljesítményt nyújt mindennapi feladatokhoz és még a komplexebb szoftverekhez is.

 2. Nagy memória és tárhely: 16 GB RAM és egy 512 GB SSD található ebben a laptopban, amelyek gyors és sima teljesítményt biztosítanak. Az SSD segítségével az operációs rendszer és az alkalmazások gyorsan betöltődnek, és elegendő helyet kínálnak a fájlok, fotók és videók tárolásához.

 3. 14,1 hüvelykes kijelző: A laptop 14,1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely élvezetes látványt nyújt. A vékony keretek (narrow bezel) elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek, és maximalizálják a kijelző felületét.

 4. Háttérvilágítású billentyűzet: A háttérvilágítású billentyűzet lehetővé teszi a kényelmes gépelést gyenge fényviszonyok között is. Ideális munkához és éjszakai használathoz.

 5. Windows 11 operációs rendszer: A laptop Windows 11 operációs rendszerrel érkezik, amely az új funkcióival és fejlesztéseivel még hatékonyabbá teszi a munkavégzést és a szórakozást.

 6. Hosszú akkumulátor-élettartam: A 54,28 Wh akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így a laptopot hordozhatod magaddal egy teljes munkanap során vagy hosszú repülőutakon.

ninkear i7 laptop

 

Műszaki Jellemzői:

 

 • Processzor: Intel Core i7-1165G7, négy mag, nyolc szál, 2.8 GHz-es alapórajel, akár 4.7 GHz-es turbóórajel.

 • Memória: 16 GB DDR4 RAM.

 • Tárhely: 512 GB-os NVMe SSD. Gyors adatok eléréséhez és tároláshoz.

 • Kijelző: 14,1 hüvelykes kijelző. Magas felbontású képek és éles szövegek megjelenítésére alkalmas. Vékony kijelzőkeretek (narrow bezel) a maximális kijelzőfelület érdekében.

 • Operációs Rendszer: Windows 11 operációs rendszerrel érkezik. Az új generációs Windows funkciók és fejlesztésekkel.

 • Billentyűzet: Háttérvilágítású billentyűzet. Kényelmes gépelés gyenge fényviszonyok mellett is.

 • Akkumulátor: 54,28 Wh-s akkumulátor. Hosszú üzemidő a hordozhatóságért.

 • Csatlakozók: Több csatlakozóval rendelkezik, beleértve a USB-C-t, USB 3.0-t, HDMI-t és egy microSD kártyaolvasót.

 • Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat támogatás.

 • Hangrendszer: Beépített sztereó hangszórók.

ninkear i7 laptop

A termék ára 170 000 Ft, ingyenes szállítással.