OUKITEL WP26 - A mindent kibíró okostelefon sok extrával

Túrázáshoz, barlangászáshoz, kerékpározáshoz, vizi sportokhoz, kempingezéshez vagy akár koszosabb munkához is szükség lehet telefonra, hogy elérjenek, ne tévedjünk el, vagy tudjunk fotózni, .. Viszont a legtöbb telefon nagyon hamar tönkremegy a mostoha körülmények között, sem a port sem a vizet sem az ütődést nem bírják.
Erre a jelenleg egyik legjobb megoldás az OUKITEL WP26.

Ez a telefon IP68/IP69K és MIL-STD-810H minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy leejtheted egy sziklára, miről tovább pattog egy folyóba, amiből kihalászva semmi baja nem lesz.

A mostoha körülmények között az is ritka, hogy lenne elérhető telefon toltési lehetőség. A telefon megoldása erre a 10.000mAh-os akkumlátor, mellyel 1250 óra készenlét, 41 óra zenehallgatás, 16 óra videó nézés, 75 óra telefonhívás, vagy 10 óra "kemping" üzemmód jár.

A kemping üzemmód ebben az okostelefonban azt jelenti, hogy a hátlapján található fényforrás bevilágítja a teret. 1200lm, ami egy nagyon erős izzónak felel meg, nem a sima telefon led lámpának. Ennek a fényénél egy egész csapat jól fog látni. Természetesen a fényerő állítható, vagy segítségével messziről is látható SOS jel is küldhető. Nem hátrány, ha az SOS jelet akár 10 órán át is tudja villogni, ugye?

 

3 kamerával rendelkezik, az első egy 48MP-s SAMSUNG kameraegység, a kiváló fotókért felel. 
A második kamerája egy éjjellátós 20MP-s kamera, míg a harmadik egy 2MP-s makro kamera.

Ha már kamera, attól sem kell tartani, hogy az élményeink nem fognak elférni rajta, ugyanis 256 GB belső tárhellyel rendelkezi, amit 1 TB-s SD kártyával ki lehet eészíteni. Így nemcsak a fotók, de még az útazáshoz filmek és sorozatok is elférnek rajta.

Attól sem kell tartani, hogy sokat fagyogatna, vagy belassulna, ugyanis 2*8GB-s memória csippel rendelkezik, amitől gyors és reszponzív marad a készülék.

 

Sokaknak az a problémája a kevésbé ismert márkákkal, hogy a szoftverek régiek rajta. Őket talán megnyugtatja, hogy a telefon Android 13-al érkezik!

 

Hogy a bankkártyát se kelljen félteni, a telefon NFC képes, így fizetni is tudunk vele. 

A hatalmas akku kapacitását pedig arra is kihasználhatjuk, hogy egy másik készüléket töltsünk vele az OTG funkciónak hála. (vagy pendrive-t dugjunk bele, ..)
Dupla SIM kártyás, vagy sim + sd kártya lehetőség van benne. (kis ügyeskedéssel megy mind a kettő).

A zenét akadásmentesen kiváló minőségben hallgathatjuk a BT 5.0 szabvány támogatásának köszönhetően.

Extraként oldalsó extra gyors felismerésű ujjlenyomat olvasója is van.

 

A teljes leírást itt találod meg, ahol most akciósan meg is vásárolhatod.

 
Képek:
 
oukitelwp26.png
oukitelwp26_2.pngoukitelwp26_3.pngoukitelwp26_4.png