NEWYES számológép és írótábla

Az újgenerációs NEWYES asztali számológép egy kiváló minőségű számológép és írótábla együttese. A készülék egy nagy felbontású, 12 számjegyű kijelzővel rendelkezik, amely jól láthatóan mutatja a számítások eredményét. Az újdonság azonban az írótábla, amely lehetővé teszi a kézi írást és rajzolást, és amelynek képernyőjét számológépként is használhatjuk. Most kuponnal fél áron.

Az írótábla alkalmas iskolai jegyzetelésre, gyakorlásra, rajzolásra és mindenféle kreatív tevékenységre. A képernyőt feliratok és számok írására is használhatjuk, amelyek közvetlenül a számológép kijelzőjén jelennek meg. Ez különösen hasznos lehet például matematikai egyenletek írásakor, amelyeket azonnal ki tudunk értékelni.

calculator writing

A készülék nagyon könnyen használható és hordozható, és alkalmas az iskolában, az irodában és otthoni használatra egyaránt. A készülék energiaellátása az egy gombelemmel történik, amely tartós üzemidőt biztosít.

calculator writingpad

Összességében a NEWYES számológép és írótábla egy kiváló minőségű számológép és írótábla, amely lehetővé teszi a számításokat, valamint a kézi írást és rajzolást. A készülék nagyon könnyen használható, könnyen hordozható és tartós üzemidővel rendelkezik. Ideális eszköz az iskolásoknak, az irodában dolgozóknak és mindenki számára, aki szeretné javítani matematikai és íráskészségét.

írópad és kalkulátor

Erdeti áron  6 933 Ft-ért vásárolható meg, de kuponnal most csak 3812 Ft.