SJCAM SJ4000 Air 4k - vízálló akció kamera

Minden kimozdulás új lehetőség csodás dolgok felfedezésére, amit jó lenne megörökíteni is. De a síelés, a búvárkodás, a hegyi kerékpározás sem olyan aminél a telefont előveszi az ember, és azzal videózna. Erre megoldás a kiváló minőségő SJCam 4000!

 Ki ne ismerné a GoPro szériát? Csupán az ára a probléma vele, sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak.
Ha szeretnénk közel azonos minőséget, és nem a márkanév a legfontosabb, akkor az SJCam a jó választás. Az összes GoPro koppintásból, ez az ami kiemelkedik a megbízhatóságával és a minőségével. A legtöbb ugyanis nem foglalkozik a kamera szenzorával, abból is a legolcsóbbat teszik be, csak hogy formára hasonlítson.

Ellenben ez a kamera kiváló minőségű érzékelőjének hála bőségesen konkurencia a GoPro-nak!

Technikai tulajdonságok

- Az objektív 170°-os látószöggel rendelkezik, így tájképek is gyönyörűek, és ennek hála nemcsak extrám sportokhoz kiváló, de sima turista fotókhoz, vagy csoportképekhez is.
- 900mAh CSERÉLHETŐ akkumulátor (3.5 óra töltés, de kapható hozzá csere akkumulátor, és dupla töltő is).
- Wifi, hogy a telefonra kényelmesen és gyorsan áttölthetőek legyenek a képek és a videók, vagy akár távolról is vezérelhető.
- 2 kijelző, egy 2"-os, és egy 1.3"-os.
- H264-es videó kodek, ami nagy tömörítés mellett kiváló kompatibilitást biztosít.
- UHD 4K30Fps videó rögzítés, hogy semmiről ne maradj le, vagy 1080p60Fps, ha gyors mozgásokat szeretnél rögzíteni. Ez valódi felbontás, nem felnagyított, mint a gyenge másolatok esetében!
- 30m mélységig vízálló (a mellékelt tokban), és ütésálló. Nem törik darabokra, ha egy rosszul sikerült manőver során elesünk.

A csomag tartalma

Sok helyen azzal trükköznek, hogy a vízállóságot és az ütésállóságot biztosító tokot külön árulják. Ebben a boltban ez a készlet része!
Adnak még mellé USB kábelt, rögzítő talpat állványhoz, bicikli vázhoz, sisakhoz, akkumulátort, csak hogy a legfontosabbakat kiemeljem.

 

A termék 30ezer forintért kapható akciósan az összes tartozékkal együtt.

Mivel egy kiváló kameráról van szó, sajnos már ezt is másolják, és silány minőségű utánzatokat árulnak helyette. Nagyon meg kell nézni, hogy honnan veszi az ember, sajnos magyar boltokban is több helyen az utánzatot lehet megvenni!

 

 

 SJCAM 4000 akciókameraSjCam 4000 tulajdonságokSjcam 4000 vízálló tokSJcam 4000 - Akció kamera merüléshez