Wowstick 1F+ 64 az 1-ben csavarbehajtó

A Wowstick 1F+ 64 az 1-ben vezeték nélküli elektromos csavarbehajtó egy olyan eszköz, amely ideális otthoni vagy szakmai használatra. Ez a könnyű és kényelmes csavarbehajtó szerszám minden szükséges funkciót tartalmaz, amelyekkel gyorsan és hatékonyan elvégezheti a szükséges munkát.

Ez a csavarbehajtó 64 darab különböző csavarbitet tartalmaz, amelyekkel szinte minden csavarfajtát meg tudsz hajtani. Az ergonomikus tervezésű, kis méretű és könnyű súlyú csavarhúzó kényelmes használatot biztosít, akár hosszabb időn keresztül is.

A csavarhúzó rendelkezik LED-es világítással, ami megkönnyíti a sötét helyeken való munkát. Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően nincs szükség kábelezésre, így a csavarbehajtót bárhol használhatod.

A Wowstick 1F+ 64 csavarbehajtó ideális választás minden olyan munkához, amely során szükséged van csavarozásra. 

Az akkumulátoros csavarbehajtó ergonomikus kialakítása kényelmes és könnyű fogást biztosít, így hosszabb ideig is használható anélkül, hogy fáradtak lennénk. A lithium-ion akkumulátor gyorsan tölthető, és hosszú üzemidőt biztosít, így könnyedén használhatjuk az eszközt bármilyen helyzetben.

wowsticka

 Az eszköz nagy precizitással működik, így nem kell aggódnunk az esetleges károk miatt. A csavarfejek könnyen cserélhetők, így ha szükséged van egy másik típusú vagy méretű csavarhajtóra, akkor egyszerűen cserélheted a csavarfejet, és máris használhatod az adott típusú csavarkulccsal vagy csavarkulccsal.

Az akkumulátoros kialakítású csavarbehajtó feltöltése egyszerű, és az USB-kábelen keresztül tölthető. Az akkumulátoros üzemidő 6 óra, így hosszabb munkálatoknál sem kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt.

Az összes csavarhajtó tartozék a kényelmes tárolás érdekében egy kompakt műanyag tokban található. Ez a tok könnyen hordozható, így minden szükséges tartozék mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

wowstickc

A Wowstick 1F+ 64 az 1-ben vezeték nélküli elektromos csavarbehajtó egy sokoldalú és hatékony eszköz, amely megkönnyíti a szükséges csavarozási munkálatok elvégzését otthon vagy munkahelyen. Ha egy könnyű, de hatékony csavarhúzót keresel, akkor érdemes kipróbálni ezt a csavarbehajtót.

A termék18 406 Ft-os áron rendelhető meg a cikk írásának pillanatában.