vidaXL 10389 3 az 1-ben összecsukható babakocsi

A vidaXL 10389 3 az 1-ben babakocsi a kényelem és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja az aktív és stílusos szülőknek.

Ez a luxus babakocsi kiváló minőségű anyagokból és tartós acél vázból készült, hogy biztonságos és hosszú ideig megbízható legyen.

A 3 az 1-ben tervezés lehetővé teszi, hogy a babakocsit különböző módon használd. Először is, ez egy teljes értékű babakocsi, amelyet kényelmesen és könnyedén tolhatsz. A kényelmes ülőrész és a párnázott övek biztosítják a kisbabád kényelmét és biztonságát. A nagy méretű, könnyen manőverezhető kerekek sima és stabil vezetést biztosítanak minden terepen.

vidaxl babkocsi

Másodszor, ez a babakocsi átalakítható hordozóvá is, amely ideális a kisbabád szállításához. Az ergonomikus fogantyú és az integrált biztonsági övek lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos hordozást. A hordozó könnyen rögzíthető a babakocsi vázához, így a kisbabád kényelmesen pihenhet vagy alszik, miközben te könnyedén mozogsz.

Harmadszor, ez a babakocsi összecsukható kocsivá is átalakítható, így egyszerűen tárolható vagy szállítható. Az összecsukható mechanizmus könnyen kezelhető, és a kicsire csökkentett méret lehetővé teszi, hogy a babakocsit könnyedén beleférjen az autó csomagtartójába vagy a szűk helyekre.

vidaxl 3 az 1ben

Az vidaXL 10389 babakocsi stílusos és modern designnal rendelkezik, amely bármilyen környezetbe illeszkedik. Az elegáns színek és a részletgazdag kidolgozás magas szintű esztétikát biztosít. Az állítható napernyő, a tágas tárolókosár és a kényelmes fogantyú további kényelmet és praktikusságot nyújtanak a szülőknek.

Fedezd fel az vidaXL 10389 3 az 1-ben babakocsi nyújtotta előnyöket, és élvezd a minőségi anyagokból és praktikus kialakításból adódó előnyöket. Ez a babakocsi tökéletes választás a szülők számára, akik értékelik a kényelmet, a biztonságot és a stílust egyetlen termékben.

vidaxl összecsukható babakocsi

A termék különböző színekben, ingyenes szállítással 56 000 Ft-ért rendelhető meg.