Topshak ZX7-250 Mini Hegesztőgép

Topshak egy újabb hasznos eszköze. Könnyű és kompakt, amely kiváló minőségű hegesztési teljesítményt nyújt otthoni vagy kisebb munkahelyi projektekhez.

 

Hordozható digitális kijelzős  inverteres hegesztőgép minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy a hegesztési feladatokat hatékonyan és megbízhatóan elvégezd.

Az egyik kiemelkedő tulajdonsága a ZX7-250-nek a 250 amperes hegesztőáram, amely lehetővé teszi a széles körű anyagok hegesztését, beleértve az acélt, az öntöttvasat, az alumíniumot és a rozsdamentes acélt is. A magas hegesztőáram lehetővé teszi a vastagabb anyagok hatékony összekapcsolását, és lehetővé teszi a professzionális minőségű varratok kialakítását.

topshak zx7

A ZX7-250 rendelkezik egy digitális kijelzővel, amely lehetővé teszi a pontos beállításokat és a könnyű leolvasást. A beépített MMA ARC DC inverter technológia kiváló ívstabilitást és hőhatékonyságot biztosít. A fejlett inverter technológia csökkenti a berendezés méretét és súlyát, így könnyen szállítható és tárolható.

A hegesztőgép beállításai könnyen testreszabhatók a felhasználó igényei szerint. A hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi a hőmérséklet finomhangolását, hogy megfeleljen a különböző anyagok hegesztési követelményeinek. Emellett a hegesztőgép magas fokú védettséget nyújt túlmelegedés és rövidzárlat ellen, ami hosszabb élettartamot és biztonságos használatot eredményez.

A Topshak ZX7-250 Mini Elektromos Hegesztőgép egyszerűen használható, még kezdők számára is. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű súlyú konstrukció lehetővé teszi a kényelmes munkát és a hosszabb ideig tartó hegesztést anélkül, hogy fáradtságot okozna.

topshakzx7b

Összességében a Topshak ZX7-250 250A 220V Mini Hegesztőgép remek választás azoknak, akik egy megbízható, kompakt és könnyen hordozható hegesztőgépet keresnek otthoni vagy kisebb munkahelyi felhasználásra. A kiváló minőségű hegesztési teljesítménye, a digitális kijelzővel rendelkező beállításai és a könnyű kezelhetősége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyan és eredményesen végezhesse hegesztési projekteit.

A termék itt rendelhető meg 19 000 Ft-ért, ingyenes szállítással.