TOPSHAK TS-ED4 20V 13mm kefe nélküli elektromos fúró 45N.m

Ha egy erős, megbízható és sokoldalú elektromos fúrót keres, akkor a TOPSHAK TS-ED4 20V 13mm kefe nélküli elektromos fúró a tökéletes választás az Ön számára.

Ez a fúró egy hatékony és kopásmentes kefe nélküli motorral rendelkezik, amely kevesebb energiát fogyaszt és nem melegszik fel túlzottan. A fúró képes akár 45N.m nyomatékot is leadni, ami elegendő a legkeményebb anyagok átfúrásához is. A fúró két sebességfokozattal rendelkezik: az első 0-400RPM, a második pedig 0-1650RPM. Így könnyen választhatja ki a megfelelő sebességet a különböző feladatokhoz. A fúró továbbá 20+1 nyomatékbeállítással is rendelkezik, amely lehetővé teszi az optimális csavarbehajtást és megakadályozza a csavarok lekopását.

A TOPSHAK TS-ED4 20V 13mm kefe nélküli elektromos fúró egy nagy méretű (1/2" vagyis 13mm) fémből készült tokmánnyal van ellátva, amely biztosítja a tartós használatot és a szerszámok stabil rögzítését. A fúró LED világítással is rendelkezik, amely megvilágítja az alacsony fényviszonyok közötti munkaterületet. A fúró előre/hátra kapcsolóval van ellátva, amellyel könnyen irányíthatja a forgásirányt. A változtatható sebességű ravasz segítségével pedig finoman szabályozhatja a fordulatszámot.

A TOPSHAK TS-ED4 20V 13mm kefe nélküli elektromos fúró egy nagy kapacitású (2Ah) lítium-ion akkumulátorral működik, amely gyorsan feltölthető és hosszan tartó üzemidőt biztosít. Az akkumulátoron LED jelzőfények mutatják az aktuális töltöttségi szintet. A csomagban található még egy rugalmas tengely is, amellyel elérheti azokat a nehezen hozzáférhető helyeket is.

A fúró egy igazi univerzális eszköz, amellyel könnyedén elvégezheti otthoni vagy professzionális munkáit. Legyen szó fa-, fém-, vagy műanyagfúrásról vagy csavarbehajtásról, ez a fúró mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek.

Ne habozzon! Rendelje meg most ezt a fantasztikus terméket és élvezze annak előnyeit!

Itt tudja megrendelni.

Ára a cikk írásakor 15 ezer forint!

Képek a termékről:

TOPSHAK TS-ED4 20V 13mm kefe nélküli elektromos fúró Kefe nélküli elektromos fúró készlet