Luxurious masszázsfotel

Fárasztó nap utáni lazítás, keringés javító funkcióval, sok programmal, ráadásul ingyenes szállítással Hollandiából.

 

Kényelmes, állítható és sokoldalú masszázsfotel, amely ideális a mindennapi stressz enyhítésére és a kényelmes pihenésre. A fotel panel vezérlővel rendelkezik, így könnyen és egyszerűen állíthatóak a masszázsfunkciók, valamint az ülésmagasság és dőlésszög is.

Luxurious masszázsfotel

A masszázsfotel 12 masszázs-léggömbből álló rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző masszázs-technikák és az eltérő intenzitásszintek használatát a felhasználó igényei szerint. Az állítható hát- és lábtámlák kényelmes helyzetet biztosítanak az ülőpozícióban, és lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy megtalálja a legmegfelelőbb testtartást és pihenjen.

Elegáns és modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a nappaliba, irodába vagy hálószobába. Az erős és tartós szerkezet, valamint a magas minőségű anyagok, mint például a bőr és a műbőr, biztosítják a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot.

phenés masszázs fotel

Összességében a Luxurious Massage Chair egy fantasztikus befektetés az egészségünk és a kényelmünk szempontjából, amely segít csökkenteni a stresszt és a fáradtságot, és segít a test és az elméjünk megújításában.

Ára 390 428 Ft, ingyenes szállítással európai raktárból.

massage chair

 

Méretek: 90 x 80 x 105 cm Súly: kb. 60 kg

Szín: fekete

Anyag: műbőr és bőr

Masszázsfunkciók: 12 léggömbös masszázs rendszer, állítható intenzitás és masszázsfunkciók

Ülésmagasság: állítható

Háttámla dőlésszöge: állítható

Lábtámasz: állítható

Vezérlés: panelvezérlő