BLITZHOME BH-AP2501 – Légtisztító az egészséges levegőért

Szennyezett városi levegő? Allergiát okozó por vagy pollen? Otthonodban ez már a múlté lehet, hála ennek a profi légtisztítónak!

A BlitzHome BH-AP2501 Légtisztító HEPA szűrővel és 360° légbeszívással rendelkezik, képes akár 320 m3 területű helyiségek levegőjének megtisztítására. Az eszköz 3 szűrési rendszert használ, amely magában foglal egy előszűrőt, egy H13 HEPA szűrőt, amely képes megfogni a baktériumokat, polleneket, port és háziállatok szőrét, valamint egy saját, nagy hatékonyságú aktívszenes szűrőt, amely semlegesíti a szagokat, a főzés okozta füstöt.

A  légtisztító további előnyei között szerepel az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével történő hangvezérlés, illetve a telefonos applikáción keresztüli beállítás.
A légtisztítóban található por-szenzor folyamatosan ellenőrzi a levegőt, míg a PM2.5 kijelző és a háromszínű környezeti minőségjelző fény megjeleníti a levegő minőségét.

Sajnos egyre gyakrabban van szennyező anyag a levegőben, de ezzel az eszközzel otthonunk levegőjét biztonságosabbá tehetjük.

Allergiásoknak külön hasznos, hogy a polleneket is kiszűri, így legalább otthon nem kell szenvedniük.

Jelenleg 40ezer forint az ára, így a hasonló képességű légszűrők egyik legolcsóbbja!

Itt rendelheted meg. Ezzel a kuponkóddal további kedvezményt kaphatsz: BG6dc002a

 

blithhome-bh-ap2501-legtisztito.png