Gyorsan száradó napkalap

Ez a sapka tökéletes választás a szabadban történő tevékenységekhez, legyen szó akár hegyi túrázásról, kirándulásról vagy strandolásról.

Kiváló minőségű poliészter anyagból készül, amely rendkívül könnyű és lélegző. Ez biztosítja a kényelmes viseletet még hosszabb ideig tartó viselés esetén is. A légáteresztő kialakításnak köszönhetően a fejed mindig szellőzött marad, így elkerülheted a túlzott izzadást és a kényelmetlenséget.

napsapka

A sapka speciális kialakítása lehetővé teszi a napvédelem maximális kihasználását. A kibővített széles karimája megvédi a fejedet és az arcodat a káros napsugárzástól, így élvezheted a szabadban töltött időt anélkül, hogy aggódnod kellene a leégés miatt. A gyorsan száradó tulajdonság pedig különösen előnyös lehet a vízi tevékenységek során, hiszen az nedves környezetben is hatékonyan eltávolítja a nedvességet.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága ennek a napsapkának az összehajtható kialakítás. Kompakt méretre hajtogatva könnyedén zsebre vágható vagy táskádba rejthető, így hordozása egyszerű és kényelmes. Ez különösen előnyös lehet, ha utazásra vagy kirándulásra indulsz, mivel bármikor előveheted, amikor a napvédelemre szükséged van.

napvédő sapka

Itt rendelhető meg különböző színekben 9400 Ft-ért.