Artillery®Hornet 3D Printer Kit

Ha egy olcsó és könnyen összeszerelhető 3D nyomtatót keresel kevesebb, mint 60 ezer Ft-ért, akkor érdemes megismerkedned az Artillery® Hornet-tel.

Ez egy új stílusú 3D nyomtató, amely fekete-sárga színben pompázik, és 220x220x250 mm-es építési térfogattal rendelkezik. Ez a méret lehetővé teszi, hogy egyetlen nagy modellt vagy több kisebbet nyomtass egyszerre. A nyomtató egy házon belül fejlesztett 32 bites alaplapot használ, amely ultracsendes nyomtatást tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a zaj miatt, amikor a nyomtató dolgozik. A nyomtatófej hőmérséklete 180°C-tól 240°C-ig állítható, így különböző anyagokkal dolgozhatsz, például PETG-vel. A PETG egy erős és rugalmas műanyag, amely jó tapadást és sima felületet biztosít. A nyomtatott tárgyakat könnyen eltávolíthatod a fűthető ágyról, amelynek hőmérséklete akár 100°C-ig is felmelegedhet. A fűthető ágy segít megelőzni a tárgyak deformálódását és leválását a nyomtatás során. Az Artillery® Hornet egy kezdőbarát és megbízható 3D nyomtató, amely remek választás lehet hobbi vagy oktatási célra. Egyszerűen csatlakoztathatod a számítógépedhez vagy egy USB-meghajtóhoz, és már kezdheted is a nyomtatást.

Ha többet szeretnél megtudni az Artillery® Hornet-ről, látogass el a erre a címre, ahol meg is vásárolhatod. Megtalálhatod a részletes műszaki adatokat, a felhasználói véleményeket és a gyakran feltett kérdéseket is.

Akciós ára a szállítási költségekkel, EU-n belülről (vám mentes!) 59 500 Forint!

Csapj le rá gyorsan itt.

Artillery®Hornet 3D Printer Kit akciósan