AOVOPRO KES1 gyerek elektromos roller

Blutooth hangszóróval és világító kerekkel felszerelt roller, amelyet 6-15 éves gyermekek számára terveztek.

Ez a kis méretű, de erős elektromos roller kiváló választás a gyerekek számára, hogy fedezzék fel a környezetüket, együtt szórakozzanak barátaikkal..

aovopro gyerek elektromos roller

Az AOVOPRO KES1 elektromos roller 24V-os lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 2,5Ah kapacitással és 130W teljesítménnyel büszkélkedhet. Ez lehetővé teszi a legfeljebb 15 km/h sebességre való felgyorsulást, és a 5-8 km-es hatótávolság megtételét egyetlen töltéssel. A roller könnyű szerkezete és a hatékony motor kombinációja gyors és sima vezetést biztosít a gyermekek számára.

Az AOVOPRO KES1 ergonomikus tervezéssel rendelkezik, amely a gyermekek kényelmét és biztonságát helyezi előtérbe. A 6,5 hüvelykes, kopásmentes gumiabroncsok stabil és sima utazást biztosítanak különböző talajokon. A roller masszív alumínium vázzal rendelkezik, amely erős és tartós, ugyanakkor könnyű a könnyű szállítás és tárolás érdekében. A kormány emellett állítható magassággal rendelkezik, hogy megfeleljen a gyermek magasságának és kényelmének.

aovopro összecsukható roller

Az AOVOPRO KES1 elektromos roller praktikus funkciókkal is rendelkezik. Az első lámpa, a roller test és a hátsó kerék színes fényekkel rendelkezik, amelyek feldobják a gyermekek közlekedési élményét és biztonságosabbá teszik az utazást. Emellett a roller Bluetooth hangszóróval is felszerelt, amely lehetővé teszi a mobiltelefon csatlakoztatását a zene lejátszásához. A gyermekek kedvenc zenéi szórakoztatóbbá teszik az utazást.

Az AOVOPRO KES1 24V 2,5Ah/130W gyerek elektromos roller egy remek választás a kisgyermekes családok számára. Biztonságos, szórakoztató és könnyen használható, ez a roller lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy élvezzék a közlekedést és fedezzék fel a világot, miközben egy aktív és egészséges életmód részesei lesznek. Szerezd be az AOVOPRO KES1 elektromos rollert, és támogasd gyermekeid felfedezési kalandjait!

A roller rózsaszín és fekete színben kapható, ingyenes szállítással, melynek ára 67 000 Ft. Kuponnal pedig 62 000 Ft