AirAux AA-GCR3 4 hangszórós számítógép hangfal

Pofás kis hangszóró, kitűnő hangzással, most 19 351 Ft helyett 6866 Ft-ért.

Kiváló minőségű, 2.0 csatornás HiFi sztereó hangfal, amely 10 W-os teljesítménnyel rendelkezik. A hangfal Bluetooth 5.0 és AUX bemenetekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű csatlakozást számos különböző eszközhöz. Az RGB világítás további érdekességet ad a hangfalnak.

rgb hangszóró játékhoz

Összesen 4 hangszóró egysége van, amelyek garantálják a magas minőségű, tiszta hangzást. Az AirAux AA-GCR3 kiválóan alkalmas zenelejátszáshoz, videók nézéséhez, játékhoz és általános számítógépes használatra is.

A Bluetooth 5.0 technológia biztosítja a stabil és gyors kapcsolatot a különböző Bluetooth-kompatibilis eszközökkel. Az AUX bemenet lehetővé teszi a vezetékes csatlakoztatást is, ha azt előnyösebbnek tartjuk. Az RGB világítás széles választékú színekben elérhető, így a felhasználók testre szabhatják a hangfal megjelenését az egyedi preferenciáiknak megfelelően.

béuetooth hamgszóró filnézéshez

Rendkívül könnyű és kompakt, így ideális választás azoknak, akik kis helyen szeretnének kiváló minőségű hangzást. Az elegáns megjelenés és a magas minőségű anyagok használata tovább növeli a hangfal értékét.

Nagyszerű választás mind az otthoni, mind az irodai környezetben használható számítógépekhez. A hangfal széleskörű csatlakoztathatósággal, stabil kapcsolattal, és magas minőségű hangzással rendelkezik, amely tökéletesen megfelel a felhasználók igényeinek.

AirAux AA-GCR3 hangfal most 19 351 Ft helyett 6866 Ft-ért rendelhető meg ezzel a kupon kóddal.