Xiaomi Laser Cinema 2 4K UHD Projektor

Csúcskategóriás lézeres projektor a Xiaomitól, mely segítségével még fényesebb szobákban is jól látható a kivetített tartalom!

Fedezd fel a Xiaomi 4K UHD Projektor fantasztikus világát, amely egyesíti a prémium minőséget és a lenyűgöző vizuális élményt. Ez a projektor tökéletes választás otthoni moziélményhez, játékokhoz vagy akár prezentációkhoz, így minden alkalommal lenyűgözheted a közönséget.

xiaomi prokektor laser uhd 4k

A projektor a legújabb technológiával és innovációval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy akár 150 hüvelykes képet vetíts ki mindössze néhány centiméter távolságból. Ezáltal kihasználhatod a rendelkezésre álló teret, és a falra vetített nagyméretű képernyőn élvezheted a magával ragadó látványt.

A 4K Ultra HD képminőséget nyújt, amely éles, részletgazdag és lenyűgöző vizuális élményt nyújt. A Dolby Audio támogatásnak köszönhetően pedig a hang is lenyűgözően valósághű és többdimenziós lesz, ami még inkább bevon téged az átélt tartalmakba.

xaomi uhd 4k projektorRendelkezik továbbá intelligens funkciókkal is. Android operációs rendszerrel működik, így könnyedén hozzáférhetsz a kedvenc alkalmazásaidhoz, online videószolgáltatókhoz és játékokhoz. A beépített WiFi és Bluetooth funkciók lehetővé teszik a vezeték nélküli kapcsolódást más eszközökhöz, például okostelefonokhoz vagy hangszórókhoz.

A projektor kompakt és elegáns kialakítással rendelkezik, amely könnyen illeszkedik a modern enteriőrökbe. Az intuitív kezelőfelület és a távoli vezérlés lehetősége még kényelmesebbé teszi a használatát.

Ha igazán lenyűgöző és valódi moziélményt szeretnél teremteni a saját otthonodban, ez a Projektor tökéletes választás. Éld át a filmek, játékok és prezentációk varázslatos világát egy olyan eszközzel, amely magas színvonalú képminőséget és lenyűgöző hangzást kínál, mindezt kompakt és elegáns kialakításban.

A Xiaomi Laser Cinema 2 4K UHD Projektor egy kiváló minőségű projektor, amely lenyűgöző képminőséget és fejlett funkciókat kínál, hogy valódi moziélményt teremtsen otthonodban. Ez a projektor tökéletes választás a filmek, játékok és prezentációk magas színvonalú vetítéséhez.

xaomi projektor 4k UHD

Műszaki jellemzők:

 • Vetítési technológia: Laserprojekció
 • Maximális képméret: Akár 150 hüvelyk
 • Képarány: 16:9
 • Felbontás: 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixel)
 • Kontrasztarány: 3000:1
 • Fényerő: 2400 ANSI lumen
 • RAM: 3GB DDR4
 • ROM: 32GB eMMC
 • Operációs rendszer: Android 9.0
 • Dolby Audio és DTS-HD támogatás
 • MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) technológia
 • 5G Wi-Fi és Bluetooth 5.0 kapcsolat
 • Elektromos fókuszálás
 • ALPD (Advanced Laser Phosphor Display) és RB+ (Red Blue) technológia

Fejlett laserprojekciós technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi a lenyűgöző képminőséget. A 4K Ultra HD felbontású képek élesek és részletgazdagok, amelyek valósághű vizuális élményt nyújtanak. A 3000:1 kontrasztarány és a 2400 ANSI lumen fényerő pedig élénk színeket és tiszta képeket eredményez.

A projektor  3GB DDR4 RAM-mal és 32GB eMMC tárhellyel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a tartalmak tárolására és zökkenőmentes működést biztosít. Az Android 9.0 operációs rendszerrel könnyedén hozzáférhetsz a kedvenc alkalmazásaidhoz és online tartalmaidhoz.

xaomi laser projector akció

A Dolby Audio és DTS-HD támogatásnak köszönhetően a projektor lenyűgöző hangzást biztosít, amely magával ragadó élményt nyújt a vetített tartalmakhoz. A MEMC technológia pedig a mozgásbecslés és mozgáskompenzáció segítségével sima és élethű mozgásokat eredményez a vetített képeken.

A Xiaomi Laser Cinema 2 projektor további csatlakozási lehetőségeket is kínál. A HDMI bemenet segítségével könnyedén csatlakoztathatsz külső eszközöket, mint például játékkonzolok, médialejátszók vagy számítógépek, és élvezheted a nagy képernyős élményt.

xxiaomi 4k uhd hdmi optika dolby

Az elektromos fókuszálás lehetővé teszi a könnyű beállítást, hogy mindig éles és részletgazdag képet kapj. Az ALPD (Advanced Laser Phosphor Display) technológia és az RB+ (Red Blue) technológia pedig még gazdagabb és élénkebb színeket nyújt, így a képek élethűek és lenyűgözőek lesznek.

Stílusos és modern kialakítással rendelkezik, amely elegánsan illeszkedik a környezetbe. Az intuitív kezelőfelület és a távoli vezérlés lehetősége még kényelmesebbé teszi a használatát.

A termék nem az olcsó kategóriába tartozik a maga közel 1 millió Forintos árával, de most kuponnal 916 393 Ft-ba kerül