VIOLEWORKS vezeték nélküli elektromos láncfűrész, metszőfűrész

Nagyszerű eszköz a kertimunkákhoz, metszéshez és kisebb faanyagok vágásához.

Ez a rendkívül erőteljes és könnyen kezelhető fűrész megkönnyíti a  fafeldolgozási feladatokat.

vezetéknélküli fűrész

A VIOLEWORKS láncfűrésznek köszönhetően könnyedén vághatsz és metszhetsz faanyagot, legyen az kisebb ág vagy vastagabb fatörzs. A  fűrészlap és a 3000W-os teljesítmény kombinációja lehetővé teszi a hatékony és pontos vágást, csökkentve a fáradságot és növelve a termelékenységet.

Ez a fűrész egyedülálló vezeték nélküli kialakítással rendelkezik, így kényelmesen használhatod bármilyen helyszínen anélkül, hogy korlátozva lennél a hosszabbítókábel hosszával. A vezeték nélküli működés nagyobb mozgásszabadságot biztosít, így könnyedén mozoghatsz a munkaterületeken, anélkül hogy aggódnál a kábel elakadása miatt.

violeworks

A fűrész tartós és strapabíró anyagokból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A kompakt méret és az ergonomikus kialakítás kényelmes használatot biztosít, és lehetővé teszi a pontos irányítást a vágási műveletek során. A biztonsági funkciók, mint például a visszacsapásgátló és a biztonsági retesz, további védelmet nyújtanak a felhasználó számára.

A VIOLEWORKS 8 hüvelykes vezeték nélküli elektromos láncfűrészhez választhatóan 1 vagy 2 darab akkumulátor is rendelhető, amelyek a Makita 18V-os akkumulátor rendszerrel kompatibilisek. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozz akkumulátorcserék nélkül, és folyamatosan végezhesd a fafeldolgozási munkálatokat.

Tulajdonságok:

  • Teljesítmény: 3000W
  • Láncfűrész hossza: 8 hüvelyk
  • Vezeték nélküli kialakítás
  • Kompatibilis a Makita 18V-os akkumulátorokkal
  • Biztonsági funkciók: visszacsapásgátló, biztonsági retesz
  • Kompakt és ergonomikus kialakítás

A termék itt rendelhető meg, választott akkumulátor mennyiségétől függően 10-16 000 Ft között