TOPSHAK TS-HD1 ütvefúró

Hmm...az akciós ár magáért beszél.

A TOPSHAK TS-HD1 elektromos ütvefúró egy multifunkcionális fúró, amely alkalmas építkezésekre, otthoni javításokra és barkácsolásra is. A fúró két fokozatban, 110V vagy 220V feszültséggel rendelhető, és akár 1500W teljesítményre képes.

A fúró erős és tartós fém burkolattal rendelkezik, amely ellenáll a nehéz használatnak és a kopásnak. A fúró 6J energiájú ütőfunkcióval és 12Ibs nyomatékkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a nehéz anyagok, mint a beton, tégla vagy kő fúrását.

 topshakdrill a

A fúró könnyen kezelhető, és különböző sebességbeállítási lehetőségekkel rendelkezik, így az a felhasználó számára könnyen állítható az anyag fúrása és az ütésszám. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk kényelmes használatot biztosítanak, és csökkentik a fáradtságot hosszabb munkavégzés során.

A fúróhoz számos kiegészítő tartozik, például fúrófejek, csavarhúzó fejek és ütéscsillapító betétek, amelyek növelik a fúró sokoldalúságát és hatékonyságát. A fúró gyorsan és egyszerűen cserélhető fúrófejekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az anyagok pontos fúrását és különböző munkafeladatok elvégzését.

Összességében a TOPSHAK TS-HD1 Portable elektromos ütvefúró egy nagyszerű választás az építkezésekhez és otthoni javításokhoz. Erős és tartós kialakítása, különböző sebességbeállítási lehetőségei és a számos kiegészítők miatt nagyobb hatékonyságot és sokoldalúságot biztosít a felhasználók számára.

A termék akciós áron itt rendelhető meg, melynek ára 20944 Ft a cikk íráásának pillanatában.