S96 WiFi FPV-t 4K drón

Ha olyan drónt keresel, amely lenyűgöző fényképeket és videókat tud rögzíteni, stabilan repül, elkerüli az akadályokat, és könnyen irányítható, akkor érdemes megnézni az S96 WiFi FPV-t 4K drónt.

Ez a drón 4K HD Wi-Fi kamerával van felszerelve, amely fejjel lefelé 90°-ban tud fényképezni, így madártávlatból láthatja a világot. Az élő videót az okostelefonos alkalmazásban is megtekintheti az FPV átvitelen keresztül. Az S96 drón infravörös négyoldali indukciós akadálykerüléssel rendelkezik, ami alkalmasabbá teszi a kezdőknek a repülés gyakorlására. Optikai pozicionálással is rendelkezik, ami stabilabbá teszi nagy magasságban történő repülés során. Az S96 drón olyan alapvető funkciókkal rendelkezik, mint az egygombos fel- és leszállás, fej nélküli üzemmód, egygombos gurulás és egygombos korrekció. További funkciókkal is rendelkezik, mint például gesztusfotó és videó, röppályás repülés, gravitációs érzékelés és automatikus fényképezés. A drónt a távirányítóval vagy a telefonon lévő alkalmazással irányíthatod. Az S96 drón összecsukható és könnyű, így könnyen hordozható. 600 mAh-s moduláris akkumulátorral érkezik, amely körülbelül 12 perc repülési időt biztosít.

Az S96 drón gyönyörű színes dobozba van csomagolva, így tökéletes ajándék lehet magának vagy szeretteinek.

A cikk írásakor 10 ezer Forint az ára, mely sejteti, hogy ez főként játékra megfelelő eszköz, hiszen a professzionális drónok több százezernél kezdődnek. De kipróbálni az élményt kiváló, akár csak gyermekeknek játszani is.

Itt lehet megvásárolni.

Akciós S96 WiFi FPV 4K drón