Lenovo Thinkplus TS13 hangszóró és ébresztőóra

Dizájnos hangszóró és ébresztóra a Lenovotól. Ráadásul tükör is, most eszméletlen áron!

 

A Lenovo Thinkplus TS13 egy multifunkcionális hangszóró, ébresztőóra és tükör egyben. Kiváló minőségű anyagokból készült, és modern, letisztult dizájnnal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Támogatja a Bluetooth kapcsolatot, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenehallgatást okostelefonokról, táblagépekről vagy más Bluetooth-képes eszközökről. Ezenkívül az USB-porton keresztül is csatlakoztathatod az eszközödet a hangszóróhoz, ha szükséges.

 

Az ébresztőóra funkció lehetővé teszi, hogy beállítsd az ébresztőt a kívánt időre, és az ébresztőhang beállításával ébresztheted magad. LCD-kijelzővel és háttérvilágítással rendelkezik, amely megkönnyíti az idő leolvasását még sötétben is.

A Thinkplus TS13 hangszóró egyben tükör is, amely ideális a napi smink és hajápolás során. Az LED világítás támogatása biztosítja, hogy megfelelően világítva láthasd magad a tükörben.

Méretei 16 x 7,5 x 5 cm, és a súlya 415 gramm. A csomag tartalmazza a hangszórót, egy USB-kábelt, egy használati útmutatót és egy szivacsot a tükörvédelemhez.

Összefoglalva, a Lenovo Thinkplus TS13 hangszóró egy többfunkciós eszköz, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, és lehetővé teszi a vezeték nélküli zenehallgatást, az ébresztőóra funkciót és egy tükör használatát egyetlen eszközben. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, stabil és megbízható, és könnyen használható.

thinkplusc

A termék most csak 7730 Ft-os áron rendelhető meg itt.