Kétszemélyes felfújható matrac

Ez a kétszemélyes felfújható úszómatrac kiváló választás a nyári vízi kalandokra.

Nézzük, milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a termék:

matraca

 

  • Méret: A matrac mérete 132x129 cm, amely elegendő helyet biztosít két felnőtt számára. A méretének köszönhetően kényelmesen elfér rajta két személy.

  • Anyag: A matrac kiváló minőségű PVC anyagból készült, amely tartós és kopásálló, így sokáig használható.

  • Kényelem: A matrac kialakítása kényelmet és stabilitást biztosít, így könnyedén élvezheti a vízben való pihenést. Az ülőrész és a háttámla rész puha, kényelmes és ideális a pihenésre.

  • Design: A matrac fel van szerelve két pohártartóval, így italokat tarthat a matracon, és élvezheti a pihenést, anélkül, hogy folyton ki kellene menni a vízből. A matrac kialakítása modern és stílusos, a kék színű felfújható matrac egyedi és szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz a vízben.

  • Használhatóság: A matrac könnyen felfújható és leereszthető, így a használata nagyon egyszerű és kényelmes. A matrac telepítése és eltávolítása egyszerű és gyors, így a pihenés pillanatai gyorsan megteremthetők.

  • Hordozhatóság: A matrac könnyű, hordozható és helytakarékos, így bármikor szállítható és telepíthető bármelyik vízparton vagy medencénél, ideális választás a nyári kikapcsolódáshoz.

matracb

Összességében a 132x129cm-es dupla személyes felfújható úszómatrac a vízi kalandok és pihenés ideális eszköze. Könnyen kezelhető, tartós és kényelmes, a pohártartóval ellátott design pedig egyedivé és stílusossá teszi a matracot. 

A matrac ára 5376 Ft a cikk írásakor.