Hiseeu 4K 8MP kétlencsés Wifi PTZ IP kamera

A Hiseeu 4K 8MP kétlencsés Wifi PTZ IP kamera egy fejlett biztonsági kamera, amely képes 8-szoros zoommal és színes éjjellátóval rögzíteni a kültéri területeket.

Ez a kamera egyedülálló módon rendelkezik egy 3.6 mm-es és egy 12 mm-es lencsével, amelyek automatikusan váltanak a távoli és a közeli nézet között. Ez lehetővé teszi, hogy részletesebben lássa az emberi arcokat és a rendszámtáblákat. A kamera támogatja az ember érzékelést és az intelligens mozgásérzékelést, amelyek értesítéseket küldenek a telefonjára vagy e-mailjére, ha valami gyanúsat észlelnek. A kamera wifi-n keresztül csatlakozik az internethez, így bárhol elérheti és irányíthatja azt az ingyenes mobilalkalmazás segítségével. A kamera IP66 vízálló minősítésű, így ellenáll az esőnek és a pornak.

A Hiseeu 4K 8MP kétlencsés Wifi PTZ IP kamera tökéletes választás azok számára, akik magas felbontású és rugalmas biztonsági megoldást szeretnének otthonukhoz vagy irodájukhoz. Ez a kamera nemcsak kristálytiszta képeket biztosít nappal és éjjel is, hanem okos funkciókkal is rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni az ingatlanát és szeretteit.

Rendelje meg most ezt a terméket itt.

A cikk írásakor kedvezményesen 20 ezer Forint az ára.

Akciós 8MP Wifi PTZ IP kameraHiseeu 4K Wifi PTZ IP kamera  szoftver