G11 Pro 256G 50000 Games 4K játékkonzol

Ez a játékkonzol egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely számos klasszikus játékot tartalmaz, mint például a PSP, GBC, GBA és N64. A játékokat 256 GB-os tárhelyen tárolják, és támogatják az ősrégi játékok újraélesztését, így élvezhetjük a régi játékokat egy modern kivitelben. A konzol képes 4K felbontású videók lejátszására is.

Az eszköz egy vezeték nélküli gamepad-del érkezik, amely könnyen használható és könnyű kezelhetőséget biztosít a játék során. A vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen játszhassanak anélkül, hogy aggódniuk kellene a kábelek miatt.

 

G11  4K játékkonzol akció

A G11 Pro TV Game Stick alkalmas olyan játékosok számára, akik szeretnék felidézni a régi emlékeiket, és élvezni a klasszikus játékokat. Az eszköz kis mérete lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bárhová magukkal vigyék, és élvezhessék kedvenc játékaikat.

Összességében a G11 Pro TV Game Stick egy szórakoztató, sokoldalú és könnyen használható eszköz, amely a régi játékok újraélesztésével szolgál a modern játékosok számára. Ha szereted a klasszikus játékokat és szeretnél egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi, hogy újraéljék a régi emlékeidet, akkor érdemes megnézni ezt a terméket.

A konzol akciós áron itt rendelhető meg, melynek ára 25 400 FT ingyenes szállítással a cikk megírásának pillanatában