Felfújható medence szórófejjel

Tökéletes nyári játék és szórakoztató élmény gyerekeknek és kisgyerekeknek egyaránt. A medence rendkívül sokoldalú és biztonságos lehetőséget kínál a forró nyári napokon való játékra és kikapcsolódásra.

A medence készülék magas minőségű, környezetbarát PVC anyagból készül, amely tartós, kopásálló és könnyen tisztítható. Az egyszerűen használható szelepnek köszönhetően a medencét könnyen felfújhatja és leeresztheti. A medence széle körülbelül 10 cm magas, ami tökéletes biztonságot és stabilitást biztosít a gyerekeknek.

poolb

Az felfújható medence tele van szórakoztató játékokkal és interaktív elemekkel, amelyek gondoskodnak a gyerekek szórakozásáról és öröméről. Az alján található szórakoztató spriccelő rendszer csúszdákkal és játékokkal kiegészítve igazán szórakoztatóvá teszi a medence használatát. Az interaktív játékok és a szórakoztató rendszer elősegíti a gyerekek motorikus fejlődését és szórakozását.

Ez a medence a gyermekek számára ideális módja annak, hogy eltöltsék az időt és jól érezzék magukat a forró nyári napokon. Könnyen szállítható és telepíthető bármelyik kültéri területen, ideális választás a szabadidő eltöltésére a parkban, kertben, tengerparton vagy bármely más kültéri helyszínen.

poola

  • Méret: A medence mérete 170cm x 10cm, amely elegendő helyet biztosít a gyermekeknek és kisgyerekeknek a játékhoz és a szórakozáshoz.

  • Anyag: A medence készülék magas minőségű, környezetbarát PVC anyagból készül, amely tartós, kopásálló és könnyen tisztítható.

  • Biztonság: A medence széle körülbelül 10 cm magas, amely biztonságot és stabilitást biztosít a gyerekeknek. Az anyagból készült széle körbe van varrva, így megakadályozza a medence szélén a szivárgást.

  • Design: Az inflatable medence szórakoztató játékokkal és interaktív elemekkel van ellátva, amelyek gondoskodnak a gyerekek szórakozásáról és öröméről. Az alján található szórakoztató spriccelő rendszer csúszdákkal és játékokkal kiegészítve igazán szórakoztatóvá teszi a medence használatát. Az interaktív játékok és a szórakoztató rendszer elősegíti a gyerekek motorikus fejlődését és szórakozását.

  • Használhatóság: A medence könnyen felfújható és leereszthető egyszerű használatú szelepekkel, így a felállítás és az eltakarítás is egyszerű és gyors. A medence telepítése és eltávolítása gyorsan elvégezhető, így a gyermekek bármikor élvezhetik a medence előnyeit.

  • Hordozhatóság: A medence könnyű, hordozható és helytakarékos, így bármikor szállítható és telepíthető bármelyik kültéri területen, ideális választás a szabadidő eltöltésére a parkban, kertben, tengerparton vagy bármely más kültéri helyszínen.

A termék itt rendelhető meg, melynek ára 8031 Ft európai raktárból a cikk írásakor.