Eachine EBT05 RC hajó

Az Eachine EBT05 egy nagy sebességű, kefe nélküli motorral felszerelt RC hajó, amely a vízhűtő rendszerének köszönhetően könnyedén siklik át a vízen. A hajó két propellert is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyen irányítható és kiváló manőverező képességekkel rendelkezik.

A motor biztosítja, amely hatékony és megbízható teljesítményt nyújt, így a hajó stabilan és gyorsan halad a vízen. A hajó capsize rendszer megakadályozza, hogy a hajó felboruljon, ha esetleg túl magas sebességgel haladna, és így garantálja a biztonságos játékot. A motor biztosítja, amely hatékony és megbízható teljesítményt nyújt, így a hajó stabilan és gyorsan halad a vízen.

Eachine hajó akció

Egy 2,4 GHz-es távirányító tartozik hozzá, amely lehetővé teszi a hajó távvezérlését akár 40 km/h sebességnél is. A távirányító vezérlése könnyű és kényelmes, így akár kezdők is használhatják. Az EBT05 hajó nagy sebességű és dinamikus manőverezésre képes, ami egyértelműen érzékelteti a víz tetején a sebességet és az adrenalint. Hossza kb. 57 cm, ami ideálissá teszi a használatát kisebb és közepes méretű tavakon, medencékben vagy a tengerparton.

elektromos hajó

A motor biztosítja, amely hatékony és megbízható teljesítményt nyújt, így a hajó stabilan és gyorsan halad a vízen. A hajócapsize rendszer megakadályozza, hogy a hajó felboruljon, ha esetleg túl magas sebességgel haladna, és így garantálja a biztonságos játékot.

 A hajó által elérhető maximális sebesség akár 40 km/h is lehet, így garantáltan élmény lesz vele vezetni.

modell hajó

A termék tartalmaz egy akkumulátort, amelynek teljes töltési ideje kb. 3 óra, és maximális üzemideje kb. 10 perc lehet. A csomag tartalmaz egy USB töltőkábelt és használati útmutatót is, hogy könnyen és gyorsan elkezdhesse a hajó használatát.

Összességében az Eachine EBT05 egy kiváló minőségű RC hajó.

A termék akciós áron itt megrednelhető. Ára a cikk írásakor 32 449 Ft volt.