Doufit WB-07 multifunkciós edzőgép

Közeledik a nyár, ideje felkészülni rá.

A Doufit WB-07 egy kiváló minőségű súlyzós pad, amely többféle funkcióval rendelkezik. Ideális eszköz otthoni edzésekhez, és széles körben használható a testépítők, fitness szerelmesei és edzők számára.

A WB-07 súlyzós pad 270 kg terhelhetőséggel rendelkezik, és 15 pozícióban állítható, amely lehetővé teszi, hogy testépítő edzései változatosabbak legyenek. Az állítható magasság lehetővé teszi, hogy különböző testtípusok számára testreszabott edzésprogramokat hozzon létre.

Doufit akciós multifunkciós edzőgép

Ez a súlyzós pad 4 különböző funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználó különböző izomcsoportokat tud megcélzani. A padot használhatja fekvenyomásra, szűk és széles fogással, emellett lehetőség van különböző üléses gyakorlatokra is. 

multifunkciós edzőgép

A WB-07 súlyzós pad kiváló minőségű acélból készült, amely biztosítja a stabilitást és tartósságot az edzés során. Az extra vastag, puhított bőr borítású párna kényelmet nyújt a felhasználónak, amikor az keményen dolgozik az izmai fejlesztésén.

duofit main

Az edzőpad kialakítása ergonómikus és könnyen használható. Az állítható, párnázott lábak és a kerekek segítségével könnyedén mozgatható az edzéstérben. Az összeszerelése egyszerű és gyors, így kezdő edzők is könnyen használhatják.

Az edzőpad méretei 125 x 43 x 47 cm, amely lehetővé teszi, hogy akár kis helyeken is elférjen. Az összecsukható design lehetővé teszi, hogy egyszerűen tárolhassa az eszközt, ha nem használja.

A termék akcióban itt rendelhető meg, melynek ára  54 611 Ft + 3000 Ft házhoszállítás a cikk írása közben.