BlitzWolf® BW-S25 asztali töltőállomás

Nem találsz szabad konnektort, pedig több eszközt is tölteni szeretnél? 
Akkor ez a töltőállomás egy nagyon hasznos kiegészítő Neked.

A BW-S25 75W 6 portos asztali töltő számos hasznos funkcióval rendelkezik, többek között az új PPS, PD3.0 és QC3.0 technológiákkal, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és hatékonyan töltsd fel az eszközeidet. Ezenkívül az SCP (Super Charge Protocol) technológia támogatása lehetővé teszi a Huawei eszközök számára a gyorsabb töltést is.

BlitzWolfBW S25a

Igen sok, számszerint 6 porttal rendelkezik, amelyek mindegyike 2,4A maximális kimenettel rendelkezik, és egyidejűleg töltheted a legtöbb okostelefonodat, tabletedet és más eszközeidet. A készülék a legújabb biztonsági funkciókkal is rendelkezik, például túlmelegedési, rövidzárlati és túlfeszültség elleni védelemmel, így biztonságosan használhatod. Számos eszközzel kompatibilis, beleértve az iPhone 14/14 Plus/14 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 4/S22 Ultra/MacBook Air, iPad Pro 2021 és sok más eszközt.

A BlitzWolf® BW-S25 75W 6 protos asztali töltőállomás egy multifunkcionális, hatékony és biztonságos töltőállomás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre töltsd fel az összes eszközödet. Az új PPS, PD3.0 és QC3.0 technológiákat támogatja, így gyors és hatékony töltést biztosít a legtöbb okostelefon, tablet és más eszköz számára.

BlitzWolfBW S25b

Mérete 10,5 x 10,5 x 3,2 cm és súlya 390 gramm. A csomag tartalmazza a töltőállomást, egy tápkábelt és egy használati útmutatót.

Összefoglalva, a BlitzWolf® BW-S25 75W 6 Ports Desktop Charging Station Charger egy nagyon hasznos eszköz azok számára, akik sok eszközüket kell tölteniük, és a legújabb technológiákkal rendelkezik, hogy hatékonyan és biztonságosan töltsd fel azokat. A termék minőségi anyagokból készült, stabil, megbízható és könnyen használható.

A termék ára csak 6 napig 11 240 Ft, amelyet itt tudsz megrendelni.