BlitzWolf® BW-FYE15 TWS fülhallgató

A BlitzWolf® BW-FYE15 TWS egy vezeték nélküli fülhallgató, amely három dinamikus hangszóróval rendelkezik, amelyek kiegyensúlyozott és részletgazdag hangzást biztosítanak.

A fülhallgató Bluetooth 5.0 technológiával csatlakozik a készülékekhez, és akár 4 órán át is képes lejátszani a zenét egyetlen töltéssel. A fülhallgató IPX5 vízállósággal is rendelkezik, így nem kell aggódnia a nedvesség vagy az izzadság miatt. A fülhallgató érintőfelülettel is ellátott, amellyel könnyen vezérelheti a hangerőt, a lejátszást, a hívásokat és a hangasszisztenst. A fülhallgató egy praktikus töltődobozban tárolható, amely 350 mAh kapacitású akkumulátort tartalmaz, és USB-C porton keresztül tölthető fel.

A BlitzWolf® BW-FYE15 TWS fülhallgató ideális választás azoknak, akik szeretnének élvezni a vezeték nélküli szabadságot és a minőségi hangzást. A fülhallgató kompatibilis szinte minden okostelefonnal és tablettel, és kényelmes viseletet biztosít akár hosszabb ideig is.

Ne habozzon! Rendelje meg most a BlitzWolf® BW-FYE15 TWS fülhallgatót, és élvezze a három dinamikus hangszóró által nyújtott lenyűgöző hangélményt!
Rendelés itt.

A cikk írásakor akciósan a termék ára 9400 Forint.

BlitzWolf® BW-FYE15 TWS fülhallgató akciósan