Beideli Baby Bi-Directional biztonsági zár

A Beideli Baby Bi-Directional biztonsági zárat kifejezetten a kisgyermekek számára tervezték, hogy megvédjék a babát a veszélyes anyagoktól és eszközöktől. Ez az állítható biztonsági zár megakadályozza, hogy a gyermekek hozzáférjenek a fiókokhoz, szekrényekhez, szekrényajtókhoz és más bútorokhoz, amelyekben potenciálisan veszélyes anyagokat tárolhatnak.

Az innovatív bi-direkcionális kapcsolóval rendelkező biztonsági zár biztosítja, hogy csak a szülők vagy az idősebb gyermekek képesek kinyitni a zárat. A Beideli Baby Bi-Directional Switch Safety Lock egyszerűen telepíthető, és nem igényel semmilyen műszaki ismeretet vagy eszközt.

Beideli Baby Bi-Directional  akciós zár

Az állítható biztonsági zár nagyon könnyű súlyú és nagyon tartós anyagból készült, amely ellenáll a gyakori használatnak és a kopásnak. A zár hossza állítható, így könnyen illeszkedik bármilyen bútorra vagy ajtóra.

A Beideli Baby Bi-Directional Switch Safety Lock egy fontos biztonsági eszköz, amely biztosítja a baba otthonának biztonságát és védelmét. A telepítése egyszerű, és könnyen használható. A szülőknek és az idősebb gyermekeknek lehetősége van a biztonsági zár könnyű kinyitására, míg a kisebb gyermekeknek nincs hozzáférésük azokhoz a bútorokhoz, amelyekben veszélyes anyagokat tárolnak.

A termék akciós áron itt rendelhető meg, melynek ára 4317 Ft ingyenes szállítással a cikk írásának pillanatában.