BAOFENG UV-S9 Plus

Ha szeretne egy megbízható és sokoldalú kétirányú rádiót, amely képes a legjobb teljesítményt nyújtani minden helyzetben, akkor ne keressen tovább, mert a BAOFENG UV-S9 Plus rádió az Ön számára készült.

Ez a rádió nem csak egy egyszerű kommunikációs eszköz, hanem egy igazi társ is, amely mindig ott van Ön mellett. Legyen szó hobbi vagy professzionális felhasználásról, a BAOFENG UV-S9 Plus rádió minden igényt kielégít. Nézzük meg, mit tud ez a csodálatos rádió:

  • Tri-Power: Válassza ki a kívánt kimeneti teljesítményt 8W / 4W / 1W közül attól függően, hogy milyen távolságra szeretne kommunikálni. Minél nagyobb a teljesítmény, annál messzebbre hallható a hangja.
  • Dual Display / Dual Standby: Ne maradjon le semmiről! Ezzel a funkcióval egyszerre figyelhet két frekvenciát vagy csatornát, és váltogathat közöttük egyetlen gombnyomással. Így mindig naprakész lehet a legfrissebb információkról.
  • Nagy kapacitású akkumulátor: Nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt. A 2200mAh Li-ion akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így órákon át beszélgethet anélkül, hogy töltenie kellene. És ha mégis lemerülne, akkor sem kell pánikolnia, mert az USB töltésnek köszönhetően bárhol feltöltheti a rádiót.
  • VHF / UHF sáv: A BAOFENG UV-S9 Plus rádió képes fogadni és adni mind a VHF (136-174MHz), mind az UHF (400-520MHz) sávban. Ez azt jelenti, hogy széles körű frekvenciaválaszték áll rendelkezésére, és könnyen beállíthatja a kívánt csatornát. Ráadásul 128 csatornát is elmenthet a memóriába, így gyorsan elérheti kedvenc frekvenciáit.
  • VOX funkció: Szeretne kezeteket szabadon tartani? Nincs probléma! A VOX funkció lehetővé teszi, hogy hangvezérléssel indítsa el az adást. Csak beszéljen bele a mikrofonba, és a rádió automatikusan átkapcsol adásra. Így nem kell nyomogatnia a PTT gombot minden alkalommal.
  • CTCSS / DCS kódolás: Ha zavarja a háttérzaj vagy más felhasználók beszéde, akkor használja ezt a funkciót. A CTCSS / DCS kódolás segítségével elnyomhatja a zavaró jeleket és biztosíthatja a privát kommunikációt. Csak válasszon ki egy titkosított kódot és ossza meg azt partnerével. Így csak azok hallhatják Önt és Ön is csak azokat hallhatja, akik ugyanazt a kódot használják.
  • LED zseblámpa: Ha sötétben van vagy vészhelyzetben van, akkor hasznos lehet ez a funkció. A beépített LED zseblámpa világítást biztosít éjszakai használathoz vagy segélyhívásra.
  • IP67-es vízálló, hogy bárhol bármilyen körülmények között tudja használni.

Megrendelhető itt.

A cikk írásakor akciósan 12500 Forintért érhető el.

Használat előtt mindig tájékozódjon az adott ország rádió forgalmazásával kapcsolatos szabályairól. (például a PWM csatornákat használja magyarországon, kis adó teljesítménnyel)

Akciós BAOFENG UV-S9 Plus