Bakeey PB-C7366 8-in-1 USB-C Dokkoló

A Bakeey PB-C7366 egy olyan adapter, amely 8 különböző csatlakozót ad a laptopjához vagy más USB-C eszközéhez.

 

Ezek közé tartozik egy HDMI port, amellyel 4K felbontású videókat nézhet , egy USB-C port, amellyel 87 W teljesítménnyel töltheti fel az eszközét , egy másik USB-C port, amellyel gyorsan küldhet és fogadhat adatokat , két USB 3.0 port, amellyel csatlakoztathat különböző kiegészítőket , egy RJ45 Ethernet port, amellyel gyors és stabil internetet használhat , és két memóriakártya olvasó, amellyel hozzáférhet az SD és a TF kártyákhoz .

A Bakeey PB-C7366 egy kis és sokoldalú adapter, amely több funkciót tesz elérhetővé a laptopján vagy más USB-C eszközén. Ez az adapter jó választás lehet, ha szeretne videókat nézni nagy képernyőn, eszközeit gyorsan feltölteni és adatokat átvinni, internetet használni vagy memóriakártyákat olvasni. Ez az adapter könnyen magával vihető és kompatibilis a legtöbb USB-C eszközzel .

Különösen hasznos a modern laptopokhoz, amiken már alig van szabad port, sokon még LAN csatlakozás sincs.

Az, hogy az adott laptoppal / tablettel működik-e, attól függ, hogy az adott ezsköz az USB-C porton át milyen funkciókat kötött be. Sajnos néha azon is spórolnak a gyártók. De a többségükkel nagyon jól megy.

 

Az ára akciósan csupán 9000 Forint! (szemben a gyári dokkolók sokszor 60ezer Forintos árával!).

Itt vásárolható meg.

USB-C Dokkoló laptophoz