Automata öntözőrendszer szett

Nyaralni mennél, de félted a növényeidet? Itt a megoldás.

Az Automata öntözőrendszer szett(ADIS) egy olyan csomag, amely hasznos lehet, ha növényeink gondozására szeretnénk automatizációt bevezetni.

Az öntözőrendszer tartalmaz szivattyút, tömlőket, csepptömlőket és kiegészítőket, hogy egyszerűen, a lehető legszélesebb körűen beüzemelhessük. Az öntözőrendszerrel és az érzékelőkkel tökéletesen megoldható a növények, gyümölcsök, zöldségek és fűfélék bizonyos időközönként, egyenletesen áztató locsolása.

akciós automata öntöző rendszer

A csomag telepítése egyszerű, és bármilyen kertre vagy mezőgazdasági területre alkalmazható. Az ADIS tökéletes választás lehet a vízmegtakarítás, a magasabb terméshozam és az adagoltabb vízmennyiség elérése érdekében.

Az öntözőrendszer tulajdonságai közé tartozik a vízmegtakarítás, a pontos és hatékony öntözés, az automatikus vezérlés, a könnyű telepítés és karbantartás. Az öntözőrendszer könnyen beállítható, és személyes igényeinkhez igazítható. A csomagban minden szükséges alkatrész és kiegészítő megtalálható, így azonnal használatba vehetjük az öntözőrendszert.

automata ontozorendszer 

Összességében az ADIS egy nagyszerű megoldás lehet akár kertekben, akár mezőgazdasági területeken való öntözési igényeknek. A vízmegtakarítás, a pontos és hatékony öntözés, az automatikus vezérlés és az egyszerű telepítés és karbantartás miatt sokan választják ezt a rendszert.

A termék akciós áron itt rendelhető meg, melynek ára 12662 Ft + ingyenes szállítás a cikk írásának pillanatában.