16 vonalas 4D zöld lézeres szintező

A 16 vonalas 4D zöld lézeres szintező egy professzionális szerszám, amely megkönnyíti az építési, telepítési és javítási feladatokat. A szintező 4. generációs lézertechnológiát használja, amely lehetővé teszi a hatékonyabb és pontosabb munkavégzést.

A zöld lézerfény jobban látható, mint a piros, így az eszköz még napfényben is jól alkalmazható. A szintező önálló szintező funkcióval rendelkezik, amely kiegyensúlyozza a nagyfokú egyenetlenségeket és dőléseket. A vízszintes és függőleges vonalak mellett a 360 fokos vízszintes keresztszárat is képes kivetíteni.

akció 16 vonalas 4d zöld lézeres szintező

A szintező praktikus és egyszerű használatú. Az eszközhöz két cserélhető akkumulátor is tartozik, amelyek hosszú üzemidőt biztosítanak. Az IP-54 szabványnak megfelelő vízálló kialakítása és tartós tervezése miatt a szintező bármilyen körülmények között alkalmazható.

szintező lézer

Összességében a 16 vonalas 4D zöld lézer szintező egy nagyon hasznos és praktikus eszköz, amely megkönnyíti az építkezéseket, telepítéseket és javításokat. A professzionális lézertechnológiával és a vízszintes és függőleges vonalak mellett kivetített 360 fokos keresztszárral a szintező nagyon pontos és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Ha ezt a szintezőt használja, biztos lehet benne, hogy a munka gyorsan és hatékonyan kész lesz.

A termák akciós áron itt rendelhető meg, melnyek ára a cikk írásakor 19939 Ft ingyenes szállítással